E-mailwachtwoord wijzigen Print

• 0

Hoe u het wachtwoord van uw e-mailaccount kunt wijzigen.

Om uw e-mailwachtwoord te wijzigen, gaat u naar uw Site Tools > E-mail > Accounts.
U kunt deze update zelfs uitvoeren als u uw huidige e-mailwachtwoord niet meer weet.
Kies daar het e-mailaccount en ga naar het kebabmenu> Wachtwoord wijzigen.

Er wordt een nieuwe pop-up geopend.
Vul het nieuwe wachtwoord in en klik op [CONFIRM] om het op te slaan.

Dat is het! Het wachtwoord voor het e-mailaccount is gewijzigd en u kunt het nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.