Hoe toegang krijgen tot Staging en er sites aan toevoegen? Print

• 0

Deze handleiding legt uit hoe u toegang kunt krijgen tot onze staging tool en hoe u uw site erin kunt vermelden zodat u er staging-kopieën van kunt maken.

Toegang tot de Staging Tool De staging tool is toegankelijk via uw Site Tools. Aangezien we momenteel alleen de staging-optie aanbieden voor WordPress, vindt u een snelkoppeling naar de tool in uw Site Tools > WordPress > Staging.

Sites toevoegen aan de Staging Tool

Standaard worden alle WordPress-installaties die zijn gemaakt via een van onze auto-installateurs vermeld in de tool. Als u echter WordPress handmatig heeft geïnstalleerd, moet u dit toevoegen aan de Staging-tool. Klik hiervoor op Toevoegen aan bestaande (Add Existing).

Op het volgende scherm ziet u een dropdownmenu met alle domeinen die aan uw account zijn gekoppeld. Als u uw app in een submap heeft geïnstalleerd, selecteer dan het domein en typ de map waarin het is geïnstalleerd. Druk tot slot op Toevoegen (Add) om deze installatie aan de Staging-tool toe te voegen.