Hoe de Staging-tool te gebruiken Print

• 0

Onze Staging tool is ontworpen om onze WordPress-gebruikers op een eenvoudige manier een manier te bieden om ontwikkelingskopieën van hun websites te maken en te beheren. Indien u geen experimenten wenst uit te voeren op uw site die door uw bezoekers gezien zullen worden, of zelfs de site wilt beschadigen tijdens het ontwikkelen van een nieuwe functie - dan is dit de juiste tool voor u.

Het Staging Tutorial behandelt:

Cowboy coding

"Cowboy coding" is een term die wordt gebruikt voor alle ontwikkelaars en ontwerpers die wijzigingen aanbrengen aan hun websites in de live omgeving. Uiteindelijk maakt iedereen fouten en in dergelijke gevallen hoopt u echt dat u een back-up hebt. Wees geen cowboy-ontwikkelaar, maak gebruik van onze Staging-omgeving!