Hoe maak je een e-mailadres aan Print

• 0

E-mailaccounts maken in Site Tools

In deze tutorial wordt uitgelegd hoe u een e-mailaccount maakt voor een van uw domeinnamen.

Ga naar je Site Tools > E-mail > Accounts:

Vervolgens moet u het nieuwe e-mailaccount typen dat u wilt maken en de benodigde informatie ervoor invullen.

Dit zijn de velden die u moet invullen om uw nieuwe account aan te maken:

• Selecteer domein (Select Domain)
    Selecteer de domeinnaam waarop u het e-mailaccount wilt maken.
    Houd er rekening mee dat u alleen kunt kiezen uit domeinen die aan uw account zijn gekoppeld: uw hoofddomein en alle geparkeerde domeinen.
  • E-mail (Account Name)
    Voer het e-mailadres in dat u wilt aanmaken.
  • Wachtwoord (Password)
    Kies een sterk wachtwoord voor uw nieuwe e-mailaccount. De wachtwoordsterktemeter helpt u om het veilig genoeg te maken.

Als u klaar bent, klikt u onderaan op [CREATE].
Dat is alles, binnen enkele seconden wordt uw nieuwe e-mailaccount aangemaakt.